Booth, a divatdiktátor
2019. november 22. írta: KapuZs

Booth, a divatdiktátor

avagy Csontok másképpen

Szerintem Kathy Rechsnek eszébe sem jutott, amikor megalkotta méltán népszerű FBI ügynöke, Seeley Booth figuráját, hogy egyszer majd csicsás zoknija világdivatot teremt.

Az ősz beköszöntével a földet söprő – s ettől lenyűgözően kirojtosodó – nadrágok kora lejárt, s immár láttatja magát napjaink legújabb divatőrülete: a mintás zokni.

Tűrjünk még egyet a nadrágszáron, elő a farbával!

Hol vannak már azok az idők, amikor csak a legkisebb méretben készültek jópofa lábravalók?! Már nemcsak unokánk fuszeklija hívja fel magára  a figyelmet. Eddig eldugtuk a cipőnk rejtekébe a macikat, cicákat, barikat és kutyusokat. Elő velük!

De mit nekünk csíkos, pöttyös vagy éppen szívecskés?! Garfield és a Minionok mellett bogarak, méhecskék, rákok, flamingók és szörnyecskék, szuperhősök valamint űrlények vették át bokánk felett az uralmat. A világot leigázó hadsereg kandikál ki cipőnk fedezékéből!

És mielőtt Önök, kedves 50+osok legyintenének, és a fiatalok hóbortjának tudnák be e „kaján kikacsintást”, kérdezzék meg önmaguktól: miért is ne?!

(Tavaly még csak hóemberes, rénszarvasos és mikulásos kollekcióm volt, de megláttam lányomon Macskanőt két példányban…. , és az én agyam is eldurrant. Ide vele! Sajnos, már csak Super Girl volt a(z online) piacon, de büszkén viselem!)

Várjuk a lehetetlen övcsattok betörését a piacra!!!pink-socks.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvklub50plusz.blog.hu/api/trackback/id/tr5115320454
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása